FacebookTwitter

wetenschepper in het verleden

Ik vertel je over wat ik al heb gedaan.

Dus welke verhalen jou vooraf zijn gegaan.

Ik werkte mee aan de marketing van een bijzonder mineraalwater aQaaQa, vulde bij Jaarbeurs Utrecht een Ministerie van Ontmoetingen in om de medewerkers van een afdeling te inspireren en met elkaar in verbinding te zijn, hielp Double Healix om hun droom MovieLearning in de markt te zetten, ik was één van de geestelijke ouders van Wettenstrijd een serious game voor voortgezet onderwijs om inzicht te krijgen in de Europese politieke besluitvormingsprocessen, begeleidde een audit rondom excellentie bij de Hogeschool Utrecht

Verder begeleidde ik verschillende mensen in coachingstrajecten, soms in één ontmoeting, soms in diepgaande inwijdingstrajecten. Meestal zijn het mannen die succesvol zijn in de (buiten)wereld en toch vastlopen en behoefte hebben aan meer verdieping.